top of page
Zoeken
  • marina0716

1, 2, start!

Per 1 april 2024 is het dan zo ver, ik ben nu volledig zelfstandige. Wat betekent dat ik nu mijn 100% focus kan leggen op mijn quiltatelier. Ik hoop voor de toekomst er een nog gezelligere plek van te maken, een plek waar iedereen terecht kan en zijn vragen kwijt kan.
Een bruisende plek van inspiratie en ook de juiste hulp wanneer je vastloopt. Een plek met leuke lapjes en quiltbenodigdheden. En natuurlijk een plek waar je je quilt prachtig kan laten doorquilten.
Op dit moment ben ik deze bijzondere Secret Garden van Wietske Meinders aan het doorquilten.
Als hij klaar is komt hij in de winkel in Den-Bosch te hangen. Zo leuk!
De winkel is weer verder ingericht. De lapjes hangen nu aan de muur en wat een gezellige muur het zo dan gelijk weer is.


De winkel is ook iedere donderdag geopend van 10:00 - 16:00. Als de deur dicht is, bel gewoon aan en ik kom direct open doen. Wie weet tot snel!
De sokkenwol heb ik besloten om mee te stoppen, deze bollen worden dus uitverkocht en er komt geen nieuwe sokkenwol voor terug. OP = OP!

De prijzen:

Opal € 6,50

Austermann € 8,-

Regia € 4,-

Urth Yarns € 15,-

Als je nog graag iets wilt bestellen, dat kan (quiltateliermr@gmail.com). Na betaling hou ik de bollen apart. Opsturen kan natuurlijk ook, maar de verzendkosten zijn voor de koper.
Ook deze mooie bollen gaan de collectie verlaten. Deze zijn afgeprijsd van € 20 voor € 15 per stuk.
Deze schattige zakjes zijn bijvoorbeeld ook te maken op een tassen-maak-lesdag of tijdens een quiltcafé. Vind je ze zo leuk? Ze zijn ook te koop. De kleintjes kosten € 15 per stuk en de grotere kosten € 20 per stuk.


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op workshop gebied? Kijk dan regelmatig op www.quiltatelier.com/agenda hier kan je alle openingstijden, workshops en lessen terugvinden.


Groetjes Marina

306 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page