top of page
Zoeken
  • marina0716

De winkel is vaker open!

Op (bijna) elke eerste en derde zaterdag van de maand is de winkel open van 13:00 - 16:30.
Ik ben gewoon zoooooooo enthousiast, dat ik bijna de hele dag vrolijk aan het zingen ben. Maar misschien helpt het ook dat de zon zich weer wat vaker laat zien en er weer prachtige bloemen komen in de tuin.
Deze tulpen en blauwe druifjes, ja ik hou ervan. Bloemen in de tuin, bloemen op stofjes of waar dan ook. Zalig en vol met kleur.
Ook ben ik weer begonnen aan een nieuwe quilt om door te quilten. Deze beauty zal snel weer terug zijn bij haar eigenaar.
En facebook herinnerende ons eraan vandaag, deze quilt heb ik samen met mijn ouders en mijn man gemaakt voor mijn neefje. Hij werd toen 18. Tevens ook een van de eerste quilts die ik heb gequilt op mijn bernina-frame met nog een gewone naaimachine.


Inmiddels heb ik een longarm (handi quilter Amara) en gaat het allemaal een stuk makkelijker.
Ik sluit deze blog af met deze prachtige camelia bloem.


Groetjes Marina

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1, 2, start!

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page